Dit is de standaard tekst.

 
Gastenboek

Beste Reiny,

Wat een super gave plek. We hebben het heel leuk gehad!

Inge en Joep

 

Hoi Reiny,

Ja, ook wij hebben het hier heerlijk gehad, als we cijfers zouden moeten geven: voor alles een 10! We voelden ons alle drie direct thuis. Heel erg bedankt voor alles!

Toos, Henk en Johannes

 

Beste Reiny

Ik heb twee dagen mogen genieten van je gastvrijheid, gezelligheid en je kookkunst. Gewoon geweldig!

Carolien

 

Beste Reiny,

Heel erg bedankt voor de goede zorgen en het hartelijke welkom. We hebben heerlijk geslapen en genoten van het uitzicht tijdens het ontbijt. Het is jammer dat we hier maar één nachtje waren. Dit is echt een fijn plekje om helemaal tot rust te komen.

Jerry en Sandra

 

Beste Reiny        

Wat is het hier fijn bij jullie en wat wonen jullie hier prachtig. Ook jou enthousiasme Reiny is leuk om te zien. Hoe leuk je met de paarden, schapen, bezig bent en de gezelligheid van de kipjes, de pauwen en de poezen.

De prachtige serre waar we verbleven met het zicht op het land en de dieren.

Jou hartelijkheid en de fijne verzorging en het heerlijke bed in de pronkkamer. Wij hebben er nog nooit zo vorstelijk bijgelegen. Morgen trekken wij weer verder en ik zal hier vaak aan terug denken. En we zullen zeker verder vertellen hoe fijn het bij jullie is.

Heel erg bedankt voor alles.

Margaret & Rillij

 

Beste Reiny,  

Vanuit de serre genieten we voluit van het uitzicht op het Zeeuws Vlaamse land.

We zien en ervaren hoe je geniet van je landelijke boerderij, volop dieren, planten en de Hollandse luchten. Het is hier goed toeven.

Een prachtige stek om tot rust te komen in de mooie slaapkamer en vanuit Spui na een heerlijk ontbijt de wijde omgeving te verkennen. Voor ons een ervaring om met anderen te delen en uit te dragen hoe goed het leven hier is.

Succes met je paardenhotel.

Trudi en Ferdie uit Graft.

 

Beste Reiny en familie,   

Wat een heerlijk plekje hebben jullie hier!. We hebben (helaas te kort) genoten van het heerlijke uitzicht, de stilte, de prachtige serre, de super slaapkamers en je gastvrijheid! De kids willen heel graag een keertje terugkomen; ze genieten volop. Vooral van kleine April. Morgen moeten we helaas al vroeg weg, maar we zullen hier nog lang aan terug denken!

Heel veel succes met jullie Bed  en Box en ik zal jullie zeker aanraden,

Groetjes,

Piet, Lenie, Luuk, Eefje, Ilse uit Vucht

 

Hallo Reiny

We werden gastvrij ontvangen op een mooie plek. De kamer is stijlvol met details waar aandacht aan is besteed door de gastvrouw. We hebben goed geslapen in een comfortabel bed met heerlijke kussens! Het ontbijt in de serre is lekker, voldoende en goed verzorgd. Vanuit de serre kun je genieten van het landschap met paarden, schapen, poezen, ganzen, kippen en een pauw, die op hun beurt nieuwsgierig kijken naar 'hun' gasten.
Wij hebben helaas geen tijd gehad om te kijken bij het bijbehorende Paardenhotel, omdat we maar één nachtje konden blijven.
Bed & Box Axel is een aanrader. Alleen nog een kleedje op de ijskoude tegels bij het toilet, dan is alles piekfijn in orde.
Naam:
Helen & Aad / Woonplaats: Dronten

enter